nyheder

Nyheder

XDB310 Tryksensor: Struktur og tekniske egenskaber af diffused silicium tryktransmitter

Diffuseret silicium trykkerne

XDB310 tryksensoren anvender en diffus silicium tryksensor kerne og er samlet med højpræcision elektroniske komponenter gennem en streng fremstillingsproces.

Tryktransmitterstruktur

Tryktransmitteren består hovedsageligt af fire dele: trykfølerelementet (også kendt som tryksensoren), målekredsløbet, processtikket og huset.

Eksterne komponenter i P-seriens produkter omfatter gevindstik, hus, trykfølende element (tryksensor), målekredsløb og signaludgangsledninger.

Eksterne komponenter i P-seriens produkter omfatter også hygiejniske klemmeforbindelser, hus, trykfølende element (tryksensor), målekredsløb og Hirschmann elektriske stik.

Eksterne komponenter i P-seriens produkter omfatter også gevindstik, hus, trykfølende element (tryksensor), målekredsløb og M12X1 flystikstik.

Tekniske kendetegn ved diffused silicium tryktransmitter

Stærk overbelastnings- og stødbestandighed, med overbelastningskapacitet op til flere gange rækkevidden, og måleelementet beskadiges ikke let.

Høj stabilitet, med en årlig stabilitetsrate på mindre end 0,1 % fuld skala, og gennem industriforbedringer har de stabilitetstekniske indikatorer nået niveauet for intelligente trykinstrumenter.

Høj målenøjagtighed, med en omfattende områdenøjagtighed på op til 0,5 %, hvilket er en væsentlig fordel i forhold til keramiske kapacitanstryktransmittere i miljøer med medium og lav temperatur.

Den numeriske drift i måling af medium- og lavtemperaturmiljøer er meget lille, men stabiliteten er ikke så god som keramiske kapacitanstryktransmittere i højtemperaturmiljøer.Medietemperaturen bør ikke overstige 85 grader, og kølebehandling er nødvendig, når temperaturen overstiger 85 grader.

Bredt måleområde, kan måle fra -1Bar til 1000Bar.

Lille størrelse, bred anvendelighed og nem installation og vedligeholdelse.

Diffuserede siliciumtryksensorer er omkostningseffektive med en betydelig fordel i transmitteromkostninger sammenlignet med keramiske kapacitanstryktransmittere og kapacitanstryktransmittere.

Sammenfattende bruger XDB310-tryksensoren en diffus siliciumtryksensorkerne og har stærk overbelastnings- og stødmodstand, høj stabilitet og høj målenøjagtighed.Den har en bred vifte af anvendelser og er omkostningseffektiv.Den er velegnet til brug i mellem- og lavtemperaturmiljøer og er et pålideligt valg til trykmåling i forskellige industrielle områder.


Indlægstid: maj-05-2023

Efterlad din besked