nyheder

Nyheder

XDB406 Tryksensor: En kompakt og alsidig løsning til kompressorapplikationer

XDB406 tryksensoren er en specialdesignet tryktransmitter til kompressorer.Med en kompakt og integreret struktur i helt rustfrit stål har den et indbygget digitalt behandlingskredsløb, der konverterer millivoltsignaler fra sensoren til standardspændings- og strømsignaler til output.Denne sensor kommer i forskellige strukturer og outputformer, hvilket gør den til en alsidig løsning til kompressorapplikationer.

Den XDB406 kompressorspecifikke tryktransmitter er lille i størrelse, let, nem at installere og har stabil ydeevne.Det er bredt anvendeligt i industrielt automationsudstyr og har god tilpasningsevne til forskellige komplekse miljøer.

Nøglefunktioner ved XDB406 kompressorspecifik tryksensor:

Kompakt og smukt design

Digital kredsløbsbehandling

Høj nøjagtighed og stabilitet

Lille størrelse og let

Stærk anti-interferens og god langtidsstabilitet

Forskellige former og struktur, nem at installere og bruge

Bredt måleområde, kan måle absolut tryk, manometertryk og forseglet tryk

Flere proces- og elektriske tilslutningsmuligheder

Velegnet til batchproduktion, økonomisk og pålidelig

Den XDB406 kompressor-specifikke tryktransmitter bruges hovedsageligt i hydraulisk og pneumatisk udstyr, kemisk industri, kompressorer, inkjet-printere og andre applikationer.

Med hensyn til ledningsføring har den kompressorspecifikke tryktransmitter XDB406 en række forskellige ledningsmetoder tilgængelige.For eksempel er tretrådssystemet og totrådssystemet almindeligt anvendt.Tretrådssystemet er en mere præcis metode, men kræver flere ledninger, mens 2-trådssystemet er enklere og kræver mindre ledninger.

Sammenfattende er den kompressorspecifikke tryktransmitter XDB406 en kompakt, let og meget stabil tryksensor, der er bredt anvendelig i forskellige kompressorapplikationer.Dens forskellige former og outputmuligheder giver brugerne fleksibilitet og bekvemmelighed ved installation og brug.


Indlægstid: 14. maj 2023

Efterlad din besked