nyheder

Nyheder

XDB708 Temperaturtransmitter: Hovedegenskaberne ved en integreret temperaturtransmitter

Integrerede temperaturtransmittere er en type temperatursensor, der er designet til at måle temperatur og overføre data til et kontrolsystem.XDB708 temperaturtransmitteren er en højtydende enhed, der har importerede temperaturmålingskomponenter, avanceret emballageteknologi og en sofistikeret monteringsproces for at sikre produktets kvalitet og ydeevne.

En af de væsentligste fordele ved XDB708 temperaturtransmitteren er dens hurtige termiske responstid, hvilket gør den ideel til applikationer, hvor temperaturændringerne er hurtige.Derudover har enheden stærk varmebestandighed, højtryksbestandighed og stødmodstand, hvilket gør den velegnet til brug i barske miljøer.

XDB708 temperaturtransmitteren bruger et PT100 signalmåleelement, som er kendt for dets pålidelighed, alsidighed og fleksibilitet, hvilket gør det meget udbredt i industrier som petroleum, kemikalier, metallurgi, kraft og hydrologi til temperaturmåling og kontrol.

Her er de vigtigste funktioner i XDB708 temperaturtransmitteren:

Eksplosionssikkert husdesign: Enhedens hus er designet til at være eksplosionssikkert, hvilket sikrer sikker drift i farlige miljøer.

Display på stedet: Enheden har et display på stedet, der viser de aktuelle temperaturaflæsninger, hvilket gør det nemt at overvåge temperaturændringer i realtid.

Kontaktmaterialer i rustfrit stål: Kontaktmaterialerne, der anvendes i enheden, er lavet af rustfrit stål, som giver fremragende korrosionsbestandighed og holdbarhed.

Stødmodstand og anti-korrosion: Enheden er designet til at modstå høje stødniveauer og er meget modstandsdygtig over for korrosion.

XDB708 temperaturtransmitteren er meget udbredt i forskellige industrielle applikationer, der kræver nøjagtig og pålidelig temperaturmåling.For eksempel i fødevareindustrien bruges apparatet til at kontrollere temperaturen under produktionsprocessen for at sikre, at fødevarernes smag og næringsværdi ikke påvirkes af temperaturudsving.

Afslutningsvis er XDB708 temperaturtransmitteren en avanceret og pålidelig enhed, der giver nøjagtige temperaturmålinger i barske miljøer.Dens robuste konstruktion, hurtige responstid og højtryksmodstand gør den til et ideelt valg til temperaturmåling og kontrol i en række industrielle applikationer.


Indlægstid: maj-09-2023

Efterlad din besked